Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

Väntar på att bli upplevd

Marknad1 Marknad2I torsdags var vi på Kungsbacka marknad, maken och jag. Det var mycket folk i rörelse och väldigt varmt. Det är mysigt med torgdagar och det var härligt att vi hade sådan tur med vädret.

Igår var vi en sväng till IKEA, åkte och betalade nya tapeter till foto-/gästrummet och köpte målarfärg så att jag kan måla om sekretären jag fick för längesen för nu ska den äntligen få sig ett par lager vit färg och kanske lite shabby chic-slitage…

Idag blir det en sväng till havet och sen till kvällen kommer sonen och hans flickvän och vi ska grilla lite. En härlig lördag som väntar på att bli upplevd ligger framför oss.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.