Foto,  Ur vardagen

Till Ullared

ullaredJodå, ALLA var verkligen på Gekås igår. Sonen och hans flickvän följde med oss, i bilen på väg dit spelade vi Drängarnas ”Till Ullared” och vi var vid gott mod. När vi kom fram var det kö för att parkera och för första gången i sommar, sa en av vakterna, var det även kö för att komma in i varuhuset. Inte så konstigt kanske, för det här var semesterns första regndag…

Men när vi knött oss fram igenom varuhuset, plockat åt oss det vi ville ha (fast vi inte visste att vi ville ha det förrän vi sett det och hur billigt det var (-; ) och betalat i kassan kunde vi ganska nöjda lämna Ullared med några nya pryttlar att kalla våra ägodelar samt ett par tusenlappar mindre kvar på kontot.

Bästa köpet jag gjorde var sällskapsspelet ”Ryktet går” vilket vi tillsammans med sonen och hans flickvän spelade ett par omgångar av i går kväll. Riktigt, riktigt roligt! Vi spelade även ”Upp till bevis”, ”Lika par leka bäst” och ”Mulle”. En perfekt regnkväll som inte gjorde  det minsta ont. Idag skiner solen igen…

(Och ja, vi såg Boris, Morgan och Ola-Conny…)

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.