Helgen i Danmark

kollage1 kollage2 kollage3 kollage4färjan

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Helgen i Danmark

  1. Lars skriver:

    Vilken är pasta restaurangen ? Tack för en underbarhelg min älskade fru och syster och svåger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *