Foto,  Ur vardagen

Åsabad, middag och hysterikor

badare båtar fotsteg motorbåt badpojke båtBad och sol igår i Åsa på eftermiddagen. Ljuvligt härligt och jag älskar verkligen havet! Kvällen tillbringade vi hemma hos en granne där vi fick mycket god mat och hade en skön kväll tills myggorna höll på att äta upp oss.

drink dukning jessica lyktorIdag är det mulet ute och en tripp till Ullared och Gekås står på agendan. Det är varken mitt eller makens favoritställe, men någon gång emellanåt – var femte år eller så – åker vi dit. Mest för att få bekräftat att vi inte är skapta för att gå där. Så vi kan hålla oss därifrån några år igen. Jag hatar verkligen att behöva armbåga mig fram bland fyndgalna hysterikor. Håll tummarna för att inte ALLA de är där idag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.