Åsabad, middag och hysterikor

badare båtar fotsteg motorbåt badpojke båtBad och sol igår i Åsa på eftermiddagen. Ljuvligt härligt och jag älskar verkligen havet! Kvällen tillbringade vi hemma hos en granne där vi fick mycket god mat och hade en skön kväll tills myggorna höll på att äta upp oss.

drink dukning jessica lyktorIdag är det mulet ute och en tripp till Ullared och Gekås står på agendan. Det är varken mitt eller makens favoritställe, men någon gång emellanåt – var femte år eller så – åker vi dit. Mest för att få bekräftat att vi inte är skapta för att gå där. Så vi kan hålla oss därifrån några år igen. Jag hatar verkligen att behöva armbåga mig fram bland fyndgalna hysterikor. Håll tummarna för att inte ALLA de är där idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *