Foto,  Ur vardagen

Skårs gård, Skene & Norvalla marknad

skårsgård1I onsdags var vi på Skårs gård och åt brunch, maken och jag. Det är ett väldigt mysigt ställe och det finns mycket att välja på så man åker inte därifrån hungrig direkt.

skårsgård2
Vi hann även med ett besök i en skoaffär i Skene som vi hört talas om men aldrig tidigare varit i. Inga nya skor fick följa med oss hem, men det blir nog ett återbesök längre fram.

kyrkaOch igår var vi på Norvalla marknad. Där var det gott om folk och allt det där som alltid har funnits på marknader fanns representerat i de olika stånden. Det hör lite till att åka på Norvalla marknad, men varje år tänker jag ”nästa år åker vi inte hit – det finns ändå mest bara skit”. Trots det åker vi… 🙂

norvalla

Idag är det dags för nya äventyr. Vi ska styra kosan söderut mot vårt trevliga grannland Danmark och tillbringa ett par förhoppningsvis härliga dagar där.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.