Det är kul att leva…

kulattlevaDet har varit några riktigt bra dagar nu… Solen har värmt så gott och vi har haft det trevligt. Våra kära vänner från Eksjö har förgyllt vår tillvaro sen i söndags och jag har skrattat väldigt, väldigt mycket. Så härligt!

Vi har varit ute vid havet tre dagar i rad och nu idag när de åkte hem blev det väldigt tomt. Men vi ses i slutet av augusti igen, så det blir snart fler goa skratt.

I morgon ska jag redigera lite bilder från dagarna som gått – så kika gärna in igen om du vill se vad vi haft för oss…

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det är kul att leva…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.