Foto,  Ur vardagen

Smarholmen

20130723-103416.jpg

Vännerna från Eksjö kom hit i söndags. Då hade vi lite halvmulet väder så vi åkte på utflykt till Äskhults by där vi gick runt och tog en fika.

Medan vi var där blev det kanonväder och turligt nog hade vi badkläderna med oss. Så vi åkte vidare till Tjolöholm, badade och solade.

Igår började männen dagen med lite jobb och vi andra åkte ut till Smarholmen och inväntade dem.

Kvällen tillbringades till viss del på Tio Pepe där sonen jobbar i baren. Det var trevligt att vi alla var samlade igen – precis som då vi träffades för åtta år sedan.

Nu sitter vi än en gång på ett berg vid bryggan på Smarholmen och ser fram emot en härlig dag här vid havet.

Det är skönt att ha semester. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.