Foto,  Ur vardagen

Norrut

erik2
Fredag idag och alldeles nyss körde maken sonen och hans flickvän hem. De stannade över natten och vi hade det så mysigt igår kväll; grillade och åt gott, pratade och bara var tillsammans. Härligt!

Idag bär det av norrut. Till Trollhättan, makens moster och Fallens Dagar närmare bestämt. Blir nog riktigt bra skulle jag tro.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.