Foto,  Träning,  Ur vardagen

Sommarfrukost

sommarfrukostSommarfrukost enligt ovan efter en härligt uppfriskande cykeltur sitter fint vilken solig dag som helst. Och det ÄR soligt här även idag, men ganska blåsigt och en del moln drar förbi också, men de skymmer inte solen nämnvärt.

Idag har vi haft en hemmadag hittills. Jag hoppas att vi kommer iväg ut en liten sväng och om inte annat ska vi iväg och köpa ett par blommor och handla lite inför kvällen då sonen och hans flickvän kommer hit på grillkväll. Det ska bli roligt att träffa dem och höra om deras resa till Kreta.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.