Ur vardagen

Morgontruddilutter

20130717-093302.jpg

Vaknade tidigt som vanligt idag. Men det har sina fördelar, helt klart. Innan klockan var åtta hade jag kört igång en maskin tvätt, cyklat sex kilometer och joggat tre. Bytt sund och sten mot skog och stig. Inte illa det heller.

Trots att motionsspåret låg öde och jag inte mötte många på min väg upp till skogen rådde ändå febril aktivitet där. Fåglarna var vakna och sjöng sina vackra morgontruddilutter för mig.

Och nu sitter jag här, på Smarholmen, med bilen på bekvämt avstånd (ingen trängsel än alltså) och ser fram emot några härliga timmar i solen.

Det fläktar bra så risken finns att jag inte kommer att bada. Det behövs troligtvis inte för att hålla mig sval här ute vid havet idag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.