Foto,  Träning,  Ur vardagen

Stranden nästa

20130715-092904.jpg

Igår var vi vid raukarna i Byrum och sedan for vi vidare till norra udden och Långe Erik. Det är vackert här på Öland och jag är så glad att vara här.

I natt har sonen och hans flickvän kommit hem från Kreta och det känns gott att ha dem hemma i tryggt förvar igen. De ska få sova ut en ordentligt men sen får vi allt ringa och be om en rapport.

Här har vi vaknat till en alldeles strålande vacker sommardag. Hunden Röja och jag har varit ute på en kombinerad morgonpromenad/-jogg och på programmet idag står stranden och ett alldeles speciellt glasscafé om jag förstår det hela rätt…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.