Stay tuned

bryggaFörsta semesterdagen utnyttjade vi till fullo och fick gjort massor. Innan klockan ens var åtta satte vi oss på cyklarna och trampade ut en bit på Onsalahalvön och tillbaka – en nätt liten runda på cirka 16 kilometer.

På hemvägen stannade vi till och handlade frukt som vi mumsade i oss till frukosten. Mmm.

fruktDärefter åkte vi ut till Smarholmen, la oss på en klippa och solade ett par timmar. Maken var till och med modig nog att ta sig ett dopp, men han var precis bara i och vände i vattnet – det var ingen njutning direkt. Den nöjda minen förbyttes snabbt så snart han kommit i kontakt med vattnet. Men han vågade i alla fall – själv stod jag kvar på land…

larslars2Efter att vi duschat av oss hemma gav vi oss iväg ut på en lyckad shoppingrunda. Allt vi behövde fick vi tag i och lite till och nu håller vi tummarna för att mamma kommer att gilla sin iPad också.

På kvällen grillade vi och spelade kort med Mark och passade underbara Saga över natten. En händelserik och väl utnyttjad dag sammanfattar jag gårdagen som och idag händer det också grejer… Stay tuned.

stenblomma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *