Foto,  Träning,  Ur vardagen

Stay tuned

bryggaFörsta semesterdagen utnyttjade vi till fullo och fick gjort massor. Innan klockan ens var åtta satte vi oss på cyklarna och trampade ut en bit på Onsalahalvön och tillbaka – en nätt liten runda på cirka 16 kilometer.

På hemvägen stannade vi till och handlade frukt som vi mumsade i oss till frukosten. Mmm.

fruktDärefter åkte vi ut till Smarholmen, la oss på en klippa och solade ett par timmar. Maken var till och med modig nog att ta sig ett dopp, men han var precis bara i och vände i vattnet – det var ingen njutning direkt. Den nöjda minen förbyttes snabbt så snart han kommit i kontakt med vattnet. Men han vågade i alla fall – själv stod jag kvar på land…

larslars2Efter att vi duschat av oss hemma gav vi oss iväg ut på en lyckad shoppingrunda. Allt vi behövde fick vi tag i och lite till och nu håller vi tummarna för att mamma kommer att gilla sin iPad också.

På kvällen grillade vi och spelade kort med Mark och passade underbara Saga över natten. En händelserik och väl utnyttjad dag sammanfattar jag gårdagen som och idag händer det också grejer… Stay tuned.

stenblomma

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.