Foto,  Ur vardagen

Skönt att inte ha några måsten

snäckhjärtaNu är det semester – ahhh! Det är en av mina favoritdagar, fredag och solen skiner – kan det bli mycket bättre? Näe, jag tror fasenimej inte det!

Jag är uppe tidigt, lite för tidigt när man är ledig kanske man kan tycka, men jag gillar ju att komma igång på morgonen och det tar lite tid att komma in i semesterlunken och att ändra dygnsrytmen.

En maskin tvätt står och brummar i bakgrunden, jag har tänt ett doftljus, smuttar på en kopp kaffe och hör makens tidningsprassel från sovrummet. Det här kommer att bli en riktigt härlig dag.

Vi städade igår eftermiddag så det är klart och behöver inte göras idag. Nej, vi ska istället ägna oss åt lite shopping; nya badkläder är vi båda två i behov av och så ska vi kika på en iPad eller liknande till mor som saknar att vara uppkopplad och uppdaterad.

Så ska vi sitta en stund i solen förstås – kanske ta oss ett dopp någonstans. Det är så skönt att inte ha några måsten.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.