Foto,  Ur vardagen

Varberg, stress och bilförsäljning

glasögon segelbåt peace vallgravSom sista stopp på hemvägen i söndags hade vi Varberg, där vi ställde bilen vid hamnen och satte oss nere vid kallbadhuset och solade. Riktigt, riktigt härligt. Det är verkligen fint och mysigt i Varberg…

Igår stressade vi rejält, efter jobbet, maken och jag. Picnickmat skulle fixas, nya resväskor inhandlas eftersom vi olämpligt nog lånat ut båda våra stora väskor till makens systerdotter och vår son. (Den ena väskan är i Turkiet just nu, den andra på Kreta.) Så skulle vi fotografera vår gamla bil för att lägga ut bild och annons på Blocket, picknicken skulle inmundigas ute vid havet och mamsen skulle hälsas på.

Puh, men vi hann och det blev tid över till att lägga upp annonsen också. Inte många minuter efter att den publicerats började det ringa. Det är ju positivt, men en sak lärde jag mig; jag ska aldrig mer lägga ut något på Blocket sent på kvällen – folk verkar vara uppe hur länge som helst och tycka att det är okej att ringa och sms:a främlingar hur sent som helst…

peugeotBilen som ska säljas – en kär gammal vän… Idag ska den få träffa intresserade köpare.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.