Foto,  Ur vardagen

Lite idyll och en fika

Vi stannade till i Tvååker på väg hem från Falkenberg i söndags. Jag hade nämligen läst i G-P om Öströö fårfarm på morgonen och kom ihåg att en kollega tipsat mig om det stället för längesen.

Först när vi kom fram och såg fårhuset och några hagar var jag inte så jätteimponerad, men när vi gick runt lite och kom fram till butiken och fiket blev jag verkligen helsåld. Så vackert!

får butik2 äppelhutt skalleOch inte var det snålfika de sålde heller. Kändes som att vi fick mer än vi förväntade oss och det är alltid positivt, tycker jag. Jag kan verkligen rekommendera ett besök om du har vägarna förbi Tvååker i sommar och är sugen på lite idyll och en fika.

fika1
fika2

toaTill och med toaletten kändes som något utöver det vanliga. Det är inte ofta jag fotar just toaletter, men den här var så charmig att jag inte kunde låta bli.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.