Foto,  Ur vardagen

Underbar helg

strandbad1 strandbad2Åh, en sådan helg vi haft! Helt underbar. Den började ju med att vi hade sonen med flickvän här i fredags kväll och att de sov över hos oss på natten. (Nu befinner de sig i Chania på Kreta – så det var gott att få kramat om dem ordentligt innan de åkte).

På lördagseftermiddagen checkade vi in på Falkenbergs strandbad (ovan) och där var det så fint och mysigt. Och på vägen hem från Falkenberg igår stannade vi till på ett par ställen. Jag får visa fler bilder och berätta mer senare, för nu springer klockan iväg och det är dags för jobb. Ha en skön måndag – vi hörs snart igen – om du vill och kan. ;o)

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.