Foto,  Ur vardagen

Helgens mat i bilder

Här kommer några bilder från Falkenbergs strandbad och helgen som gick; matbilder närmare bestämt… Fler bilder kommer – håll ut. ;o)
bistromer
belysning bestick kalvsida_kronärt risotto flundra dessert frukostPå dagen i lördags tog vi en caesarsallad/hamburgare på Bistro Mer och på kvällen fick vi i restaurangen kronärtskocka med mörbakad kalvsida, knippemorot, Bua-tomat och gremoulata till förrätt.

Jag blev därefter serverad en fantastisk risotto eftersom varmrätten bestod av smörbakad kungsflundra med vitvinskokta musslor, fänkål, morot och dillpotatis och fisk ju inte riktigt är min grej. Men maken åt detta med god aptit.

Till dessert valde jag tre små godbitar: tryffel, maräng och biskvi. Och morgonen efter fanns det mycket att välja på till frukost, precis som det brukar på hotell, men jag åt mest färsk frukt och ett par grova mackor. Ägget orkade jag inte ens smaka på…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.