Helgens mat i bilder

Här kommer några bilder från Falkenbergs strandbad och helgen som gick; matbilder närmare bestämt… Fler bilder kommer – håll ut. ;o)
bistromer
belysning bestick kalvsida_kronärt risotto flundra dessert frukostPå dagen i lördags tog vi en caesarsallad/hamburgare på Bistro Mer och på kvällen fick vi i restaurangen kronärtskocka med mörbakad kalvsida, knippemorot, Bua-tomat och gremoulata till förrätt.

Jag blev därefter serverad en fantastisk risotto eftersom varmrätten bestod av smörbakad kungsflundra med vitvinskokta musslor, fänkål, morot och dillpotatis och fisk ju inte riktigt är min grej. Men maken åt detta med god aptit.

Till dessert valde jag tre små godbitar: tryffel, maräng och biskvi. Och morgonen efter fanns det mycket att välja på till frukost, precis som det brukar på hotell, men jag åt mest färsk frukt och ett par grova mackor. Ägget orkade jag inte ens smaka på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *