Lördagslyx

morgonVaknade tidigt, tassade ut och hämtade tidningen, kröp tillbaka i sängen och läste den. Hela tiden med tankarna på att vi var många hemma denna morgon; sonen och hans flickvän kom hit igår kväll och sov över. Så mysigt! Det är fortfarande tidigt för både dem och maken – de sover än. Lördagslyx.

Förutom att det känns bra att ha familjen samlad skiner dessutom solen och det ser ut att bli en riktigt vacker sommardag. Kan det bli bättre? Ja, det kan det faktiskt – igen…

Maken och jag ska till Falkenbergs strandbad och lyxa till det lite extra idag. Det ska bli helt underbart.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lördagslyx

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.