Alster,  PhotoShop,  Ur vardagen

Det blir nog en del åka av i helgen!

fredagDet är fredag igen och den här veckan har rusat iväg fullständigt! Gee, håll i hatten! Det har varit en bra vecka hittills. Jag har tränat lite dåligt bara, men det tar jag snart igen hoppas jag. Kanske blir en liten runda i skogen ikväll, då maken ska iväg en stund med fotbollskillarna…

Så var vi då alltså och hämtade vår nya bil igår. Och vilken bil sen! Helt underbar att köra och så fin. Jag är verkligen jättenöjd! Det blir nog en del åka av i helgen! Woo-hoo!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.