Foto,  Ur vardagen

Glädjeskutt!

gooddayVaknade tjugo minuter innan klockan skulle ringa – upp och hoppa – in i duschen. Ställde mig på vågen och konstaterade nöjt att jag var under det där magiska ”strecket” (woo-hoo! fyfan vad jag är bra!) och idag jobbar jag bara till två. Kan det bli bättre? Joho då, det kan det: vi ska hämta vår nya bil idag! Som vi har väntat och äntligen är det dags… Glädjeskutt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.