Foto,  Ur vardagen

Tilltufsad

tilltufsadKänner mig lite tilltufsad så här mitt i veckan, näst sista veckan innan semestern. Axlarna sitter uppe vid öronen och musklerna är spända och ömmande där och i nacken. Trots två omgångar massage i helgen känns det som att jag är tillbaka på ruta ett smärtmässigt.

Jag. Behöver. Vara. Ledig! Eller som en kompis så fint uttryckte det på facebook häromdagen: ”I need a 6 month vacation twice a year”. Ja! Ge mig nu!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.