Alster,  PhotoShop,  Ur vardagen

Längtar

längtarDen här veckan ser jag särskilt fram emot två händelser; dels ska vi få vår nya bil och dels ska maken och jag iväg på en kort liten minisemester. Ahh, som jag längtar! Men det är inte idag. Idag blir det jobb som vanligt mellan sju och fyra och sen får jag se vad jag hittar på…

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.