183 motionspass 2013,  Träning,  Ur vardagen

Jajamen

gerberaRedan juli? Jajamen, så är det. Vi har nio arbetsdagar kvar till semestern, maken och jag och det är en underdrift att säga att jag längtar…

I och med att juni nu är slut är det läge att summera hur det gått hittills i min utmaning ”183 motionspass 2013”. Det flyter på bra, tycker jag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.