Foto,  Ur vardagen

Ingen höjdareftermiddag

krockSom det regnade igår! Jösses! Och mest regn kom det just när vi kommit in till Frihamnen i Göteborg, satt oss på våra platser på läktaren och sett STCC-bilarna köra cirka tre varv samt den här avåkningen. Regnet fullkomligt öste ner och där satt vi och blev helt genomblöta. Kläderna blev pissevåta, i skorna var det översvämning och som en följd av detta började vi ju så klart frysa också. Ingen höjdareftermiddag, kan jag säga…

Det slutade regna och himlen sprack upp strax efteråt, men då var vi så blöta så då hade vi redan givit upp. Vi tog spårvagnen tillbaka över älven, satte oss på pendeltåget mot Kungsbacka, cyklade hem snabbt från stationen och fick på oss torra kläder. Brrr…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.