Foto,  Ur vardagen

Travbiten?

1an 10ancgw2cgw program jess
Jag tycker det här var en höjdargrej och blev faktiskt lite biten – åker gärna hit igen!

Igår var vi på Åby travbana och fick en guidad tur och spelade bort lite pengar. Makens chef fyllde femtio förra året och en av presenterna (som vi var med på) var det här; att han skulle få vara med om en defilering och en provstart på Åbytravet. Så igår var det dags… Riktigt trevligt var det, god mat och trevligt sällskap. Mmm, definitivt en bra kväll!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.