Foto,  Ur vardagen

En helt ny människa

smörfluga

Idag ska jag sladda in till frisören på lunchen och få luggen klippt. Det är verkligen av behovet påkallat. Jag sparade på den till midsommarfesten men nu ska den bort och det ska bli så skönt! Man kanske inte kan förstå det när man ser mig – jag har ju inte världens största, tjockaste eller tyngsta lugg – men jag kommer att känna mig så mycket lättare när den där centimetern är borta och luggen är urklippt. Som en helt ny människa.

Och på tal om en helt ny människa fick en av mina kolleger en son igår. (Grattis igen)Det ska bli kul att få se vem han är, den där lille killen som har varit med oss ute på alla lunchpromenader de senaste nio månaderna…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.