Olika mål

smoothEn underbar morgon är det här i Kungsbacka denna tisdag. Det ser ut att bli riktigt fint väder och jag har redan varit ute och gått en liten sväng här på morgonkvisten. Vi har passat fina Saga sen igår eftermiddag och hennes morgonpromenad är nu alltså avklarad.

Igår åkte jag och handlade efter jobbet, åkte hem och lagade middag, for vidare till ett möte och därefter sprang jag upp till Fors och körde min vanliga runda där uppe och hem igen.

Det börjar närma sig slutet av juni och jag tänker göra en avstämning hur det går med mitt mål på att köra 183 motionspass 2013 efter månadens slut. Passar bra att stämma av efter varje kvartal tycker jag. Hur har det gått för dig?

Och igår började jag närma mig ett av mina andra mål. Mötena jag gått på varje måndag sen ett tag tillbaka har gett resultat – 10 kilo har jag tappat sen jag satte igång. Yay! Värt en klapp på axeln och en uppmuntrande liten belöning tycker jag… Undrar vad jag ska köpa  mig för nåt fint..? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *