Foto,  Ur vardagen

Mordet i midsommar

Här har jag gjort mig redo för att åka på Grease-fest. Ding-Diddi är mitt namn, jag tuggar tuggummi och är inte den skarpaste kniven i lådan om man säger så…
PåvägdekorationpiapluggPia Plugg, Krock-Conny, Flirt-Felicia, Snygg-Sussie, Put-Peggy och Raggar-Ragge var några av kvällens övriga karaktärer. karaktärerraggargroggPut-PeggyputpeggyViktiga tillbehör…angel
Boe The Boss boethebossfamiljen willeveMitt i det trevliga minglet och festligheterna, precis innan vi skulle sätta oss till bords och äta en traditionell midsommarmiddag skedde det som inte fick ske… Krock-Conny hittades död på golvet i köket!
upptäckten krockconnyKommissarien avslöjade att det var den här slicke mannen som var mördaren: Fonziefonzie
Här är tjejerna som tog hem priset för bästa klädsel: Snygg-Sussie och Party-Patriciahanalice
När mordgåtan lösts lekte vi andra lekar och här har vi en som har svårt att hålla reda på alla poäng som vi i lila laget fick när vi hade musiktävling…
räkna larsguran brytarbenny poolparty kubbOch så hade vi en livs levande trubadur, några tog ett bad andra en tupplur. Och för att få den där riktiga midsommarkänslan blev det förstås ett parti kubb också. En riktig kanonmidsommar. Tack alla som var med, bjöd på sig själva och gick in för rollspelet och tack kära svägerska och svåger för att vi alla fick komma och vara hos er denna eftermiddag/kväll. Ni är bäst!

P.S. Maken hade ett eget litet fotouppdrag under kvällen; alla skulle bjuda på en grimas framför kameran. Några blev sjukt snygga faktiskt, men av respekt för alla inblandade har jag valt att inte visa dem här. Men en grimas ska jag bjuda på och det är den här. Min nya profilbild på facebook, kanske? Vad säger ni, ska jag köra på den? 😉
grimas

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.