Foto,  Ur vardagen

Annars finns det ju korv och köttbullar

grönlilaJag var på systemet och handlade till midsommar på lunchen igår. Där var det lugnt och skönt, ingen rusning och ingen panik. Och efter jobbet gjorde jag mina övriga inköp så nu är allt så gott som klart inför i morgon. Ska bara köpa ett par grillade kycklingar också, men det fixar jag i morgon förmiddag.

Kyckling på midsommarafton? Ja, eftersom det finns ”vissa” som kommer i morgon som inte gillar sill, lax och annat som kan tänkas finnas på midsommarmatbordet så vet jag att kyckling funkar alldeles utmärkt. Åtminstone gör det det för mig, hoppas de andra kräsna håller med. Annars finns det ju korv och köttbullar.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.