Foto,  Träning,  Ur vardagen

Det börjar bli bråttom

underbarTycker jag hann med en hel del igår faktiskt. Handlade till middagen på lunchen, åkte hem efter jobbet och fixade en god italiensk pastasallad, åt, cyklade hem till mor, hjälpte henne med diverse småsaker, beställde mediciner till far,  cyklade en runda, ställde cykeln vid Engströmska, sprang 3 km, cyklade hem, duschade och landade sedan i TV-soffan. En bra och ganska aktiv tisdag när jag summerar så här i efterhand.

Idag är planen att jag efter jobbet ska åka och handla det maken och jag ska ha med oss till midsommarfirandet på fredag samt att jag ska träna på att få till en frisyr och sminkning á la 50-tal. Det kan bli svårt – har du något bra tips? Hör gärna av dig i så fall, det börjar bli bråttom…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.