Det börjar bli bråttom

underbarTycker jag hann med en hel del igår faktiskt. Handlade till middagen på lunchen, åkte hem efter jobbet och fixade en god italiensk pastasallad, åt, cyklade hem till mor, hjälpte henne med diverse småsaker, beställde mediciner till far,  cyklade en runda, ställde cykeln vid Engströmska, sprang 3 km, cyklade hem, duschade och landade sedan i TV-soffan. En bra och ganska aktiv tisdag när jag summerar så här i efterhand.

Idag är planen att jag efter jobbet ska åka och handla det maken och jag ska ha med oss till midsommarfirandet på fredag samt att jag ska träna på att få till en frisyr och sminkning á la 50-tal. Det kan bli svårt – har du något bra tips? Hör gärna av dig i så fall, det börjar bli bråttom…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *