Foto,  Ur vardagen

Mycket att stå i

kossaHuh, you talkin’ to me?

God morgon. Redan måndag? Den här helgen gick minsann fort! Nåja, det är en kortvecka som ligger framför mig så snart kommer lite mer ledighet. Härligt!

Idag står inköp av kläder till mig att ha på midsommarfesten på min att göra-lista. Det fixar jag nog på lunchen tror jag. Jag fick span på en klänning igår som jag tror kan passa fint. Sen ska jag på ett möte klockan fem och så vill jag hälsa på mor innan det är dags för utejympan halv sju. Mycket att stå i och mycket att göra… 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.