Foto,  Ur vardagen

Trevliga inslag

getingpräst
Efter ett besök hos mor och en tur till mataffären begav jag mig igår  tillsammans med kära Fru M till Botaniska trädgården i Göteborg där vi tillbringade några timmar. Vi hade mycket att prata om eftersom det var ett tag sen vi sågs men vi hann även med att fotografera och titta på diverse vackra blomster. En fika i solen blev det också och jag är så nöjd med vår dag. Den var helt fantastisk.

När dagen övergick till kväll kom nästa trevliga inslag: vår älskade son kom hem och åt grillat med maken och mig och vi spelade kort och pratade. Helt underbart det också. Jag är verkligen glad att vi har honom – han är en fin pojk.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.