Foto,  Ur vardagen

Lördagshyllning

bryggbild

Lördag, underbara dag – nu är du här. Och du ser ut att visa dig från din allra bästa sida. Du bjuder på både solsken och sköna temperaturer. Lätta vindar får vimpeln på flaggstången utanför fönstret att vaja fridfullt fram och åter. Världen håller på att vakna och jag känner mig lugnare och mer avslappnad än på länge.

Jag har varit så himla arg den här veckan! På allt och alla. Många jobbiga och dåliga saker har hänt, men nu känns det som att det kanske äntligen har vänt. Så idag blir det nog en bra dag. Yay, jag är glad för det.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.