Foto,  Ur vardagen

För att jag vill, inte för att jag måste

nyponros
Är semestersugen så det visslar om det, men det dröjer några veckor än…

Fredag, fredag, freeedag! Som jag har längtat! Det ska bli så himla skönt att vara ledig ett par dagar. Att inte behöva gå och lägga sig med vetskapen om att jag snart MÅSTE gå upp igen. Jag kan gå upp precis när jag vill imorgon. Det kan råka bli tidigt även det men då gör jag ju det för att jag vill, inte för att jag måste. Det är en viss skillnad…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.