Foto,  Träning,  Ur vardagen

Fan i båten

båtturHar vi tagit Fan i båten får vi väl ro honom i land…?

Planen igår för min del var att gå på Friskis sommarjympa, men när jag kom hem från jobbet föreslog maken att vi skulle ge oss ut och cykla. Så det tackade jag ja till istället. Det är alltid roligt att göra  något tillsammans, och om nu cykling är vår grej – vår Fan – när det handlar om att motionera ihop är det det jag vill göra.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.