Foto,  Ur vardagen

Styra min egen tid

lupiner

Vaknade till en mulen onsdagmorgon idag, men det gör ingenting. Nattsömnen har varit god till skillnad från hur den har varit de två föregående nätterna och jag ska ju ändå jobba hela långa dagen.

Jag har annars sådana problem med just det. Att jobba – framförallt inomhus – när det är strålande vackert väder. Då kryper det i hela kroppen på mig och då om någonsin vill jag bara vara ute och kunna styra min egen tid…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.