Träning,  Ur vardagen

Hej på dig, Monica

20130611-064558.jpg
Det var premiär för Friskis utejympa igår kväll, så där hamnade jag. Skönt att jympa ute!

Och efter passet kom en tjej fram till mig och presenterade sig som en Skapica-läsare. Jag blev jätteglad att hon kom fram och för de vänliga orden hon sa. Tack, Monica, hoppas du fortsätter följa bloggen.

Alltid kul när för mig okända läsare kommer fram och presenterar sig, så fortsätt gärna med det. 🙂

 

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.