Foto,  Träning,  Ur vardagen

Något blir det

livboj

Den här långledigheten har varit helt underbar och även vädret har varit det allra bästa. Det soliga och vackra vädret håller i sig och jag slutar elva idag. Jag ska på möte på Signeshus – där mamma bor – men det är först senare på dagen. (Jag hade andra planer för den här halvdagen tidigare men dessa har ändrats och det kommer därmed att finnas tid över för mig att sitta ute och njuta lite av solen också idag. Härligt!)

Skulle vara skönt om jag kunde slumra till en stund i solstolen sen för jag kunde inte för mitt liv somna igår kväll. Låg vaken, vände och vred på mig, och jag tror jag tittade på klockan sista gången strax innan tre. Så ett par timmars sömn har det ändå blivit, men jag känner mig inte helt utvilad; en liten blund skulle sitta fint.

Jag planerar att få in någon typ av motion idag också. Igår cyklade vi 2,2 mil och så sprang jag trekilometaren i skogen. Undrar vad jag ska hitta på idag…? Återstår att se men något blir det.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.