Något blir det

livboj

Den här långledigheten har varit helt underbar och även vädret har varit det allra bästa. Det soliga och vackra vädret håller i sig och jag slutar elva idag. Jag ska på möte på Signeshus – där mamma bor – men det är först senare på dagen. (Jag hade andra planer för den här halvdagen tidigare men dessa har ändrats och det kommer därmed att finnas tid över för mig att sitta ute och njuta lite av solen också idag. Härligt!)

Skulle vara skönt om jag kunde slumra till en stund i solstolen sen för jag kunde inte för mitt liv somna igår kväll. Låg vaken, vände och vred på mig, och jag tror jag tittade på klockan sista gången strax innan tre. Så ett par timmars sömn har det ändå blivit, men jag känner mig inte helt utvilad; en liten blund skulle sitta fint.

Jag planerar att få in någon typ av motion idag också. Igår cyklade vi 2,2 mil och så sprang jag trekilometaren i skogen. Undrar vad jag ska hitta på idag…? Återstår att se men något blir det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *