Foto,  Träning,  Ur vardagen

Sommarsöndag

”Mmmmm…Äntligen står man åter där på stranden
utan strumpor och skor barfota i sanden
det är knappt man tror det man gör det man borde
allt det där man annars ångrar att man aldrig gjorde”

Den känslan tar vi med oss genom det här inlägget tycker jag…

Dagen igår tillbringade jag en del av på cykelsadeln. Jag tog mig hemifrån till Vallda och vidare runt på Onsalahalvön hela vägen ut till Gottskär och hem igen. En runda på cirka fyra mil. Det var riktigt härligt. Stannade till både vid Smarholmen och en stund ute i Gottskärs hamn. Mmm…

Väl åter i stan fick jag syn på en epatraktorkaravan som stod startklar i Sjöallén. Det luktade avgaser och bränt gummi innan de gav sig iväg – det kan jag intyga.

Och den här perfekta dagen avslutades med grillkväll i goda vänners lag. Gott, gott, gott och riktigt, riktigt trevligt.

Vad som händer idag vet jag inte än, men det är vackert väder även idag så det kan hända att det blir någon liten foto- och/eller cykelrunda. Det jag vet är att det är en riktigt skön sommarsöndag och jag ska verkligen ta vara på den här dagen på bästa sätt.
gottskärepa grill

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.