Ur vardagen

Jag älskar sommaren!

trädman tidning konst bestickmanFoto: Lars Rambäck

Igår på dagen var vi inne i Göteborg och det pågick en del märkligheter på gatorna där, eller vad säger du? Tilläggas bör väl att det är Live Action (International Performance Art Festival) i stan 5-9 juni. 🙂

På kvällen cyklade jag ner till stan och åt middag med en före detta arbetskamrat på Harrys soliga och härliga uteservering. Det var en underbar kväll att sitta ute och hade det inte varit för att jag ville hem och se Sverigematchen kunde jag suttit kvar där till tidens ände. Så skönt. Jag älskar sommaren!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.