Foto,  Ur vardagen

Maclös

attentatFöljande har hänt: vår älskade MAC kraschade i måndags morse. Alla mina bilder är borta på grund av att jag inte kunnat ladda över dem på den externa hårddisken och hela tiden tänkt ”jag löser det sen”. Nu har jag lärt mig en läxa – vänta aldrig med att spara över bilderna!

Tappade lite sugen för allt med bilder och fotografering i och med kraschen – jag hade ju så många bilder på lager. Bilder som jag förberett för kommande inlägg, bilder till fotoutmaningen ”365 foton 2013”, bilder som jag skulle trycka och leverera till min underbara massör och ja, ni kan ju tänka själva hur det känns att ha blivit av med varenda bröllopsbild jag någonsin tagit… Bland annat. Det enda som finns kvar är ju det som jag publicerat här på bloggen. Suck. Riktigt tungt…

Och jag har inte varit speciellt sugen på att veva igång den här gamla trötta datorn jag sitter vid nu heller. Därför har det inte blivit några inlägg på hela veckan. Men nu har jag brutit ihop och kommit igen, det är bara till att börja om från början och fortsätta härifrån och framåt. Jag kan inte göra så mycket annat.

Attentat sjunger nästan det jag känner: ”Jag känner mig så maclös, så vilsen och så rädd”

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.