Foto,  Ur vardagen

Jodå, det märks

vitablommorUnderbar morgon; jag känner mig pigg, fräsch och utvilad. Och maken klev upp ur sängen endast två sekunder efter att hans mobillarm ringt (han ligger annars gärna och drar sig en stund) – och han gjorde det med en liten sång dessutom. Jodå, det märks att det är ljusare tider. Det mesta går lite lättare och känns lite bättre jämfört med i mörkaste november. Det här blir nog en fantastisk dag!

På mammafronten är det dock inte mycket bättre. Nu har hon mer ont igen och ingen ork. Det är jobbigt  att se någon man älskar ha det så tufft…

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.