Tema 363 – Öppen – 147/365

363-öppen

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i 365 foton 2013, Foto. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tema 363 – Öppen – 147/365

  1. Elisabet skriver:

    Åh, vilken läckert somrig bild! Så snyggt med skärpan i förgrunden.

  2. Helena skriver:

    Bra tolkning av temat! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *