Foto,  Ur vardagen

Energivåg

lovingitDen här tiden på året är bara helt ljuvlig och underbar! Ljust när jag går upp, ljust när jag går till jobbet, ljust när jag kommer hem och ljust när jag går och lägger mig. Och grönskan är fantastisk; det spirar, blommar och spritter av liv överallt. Nu gäller det att passa på att göra rätt saker – så att jag får ut mesta möjliga av energivågen jag rider på.

Mamma är lite bättre än tidigare och även om hon inte är på benen och ”uppe och springer” känner jag mig lite lugnare när det gäller henne. Det mest kritiska verkar vara över, den värsta oron har lagt sig och det känns så himla skönt…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.