Tema 332 – Utslagen – 145/365

332-utslagen

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i 365 foton 2013, Foto. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Tema 332 – Utslagen – 145/365

  1. nina skriver:

    Snyggt riktigt vackert

  2. irkirk skriver:

    Verkligen läcker bild!

  3. irkirk skriver:

    Du har många fina bilder här. Gillar speciellt den här bilden med de vita blombladen som nästan smälter in i den vita bakgrunden och kontrasten med de gul/orangea blomdelarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *