Foto,  Ur vardagen

Skön helg

näraSå är det måndag morgon och det har blivit dags att ta tag i vardagen igen. Helgen har varit skön och jag har verkligen njutit av att vara ledig, att kunna göra precis vad jag vill med min tid och att jag har haft möjlighet att fotografera lite i helgen.

Mors dag inledde vi med att ta en cykeltur, maken och jag. Vi lämnade blommor till våra mammor och bara trampade runt och njöt av det sköna vädret. Så flög planteringslusten på mig och vi åkte ut till Hjälmeskulla handelsträdgård och köpte massa härliga blommor. Så nu är det fint på utsidan och jag älskar det! Nu håller vi tummarna för att järnnätterna uteblir…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.