Foto,  Ur vardagen

Härligt

uteIgår var jag och hjälpte mamma på förmiddagen och när jag kommit hem därifrån gav jag mig ut och sprang. Vädret var underbart och när det blev dags för middag cyklade maken och jag ner till stan och satte oss på en uteservering. Mmm, så mysigt och trevligt.

Det är lika fint och underbart väder idag – kanske till och med ännu lite bättre – och idag är det mors dag. Det ska firas på något sätt förstås och så ska jag ut och fotografera. Jag är sååå sugen på att komma ut. Det ska bli härligt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.