Foto,  Ur vardagen

Bästdag

bästdagDagen igår bjöd på en portion oro, en stor dos energi och en skopa träningsglädje. Jag pratade med sköterskan angående mamma på lunchen, ilade dit och hjälpte mamma med diverse saker innan jag hade ett härligt möte med någon som just nu får min kreativitet att flöda – min underbara massör – och sedan körde jag ett spinningpass på Friskis vilket jag skulle skriva om till nästa medlemsblad. Nu är det klart och i eftermiddag ska jag intervjua och fotografera en tjej angående hennes träning; också det för medlemsbladet. Det är skönt att det inte bara är dåliga saker som händer utan att jag verkligen kan unna mig att njuta av det som är bra också.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.