Foto,  Ur vardagen

Fullkomligt ösregn

växtbladRegn och värme – en oslagbar kombination (puh) – svårt att klä sig rätt. Känns fuktigt, kladdigt och rötmånadsaktigt ute. Ett kylaggregat har gått sönder på jobbet så på dagen igår var jag för varmt klädd och när jag cyklade hem från mamma på kvällen kände jag mig ännu en gång helt felklädd då jag i flip flops, korta byxor och en tunn blus trampade fram i fullkomligt ösregn.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.