Foto,  Ur vardagen

Behöver vila upp mig

vattenfallHelgen har verkligen svischat förbi i en rasande fart. Jag har hunnit med en lugn fredagkväll hemma, varit ute och joggat i ösregn, handlat, tvättat och strukit. Vi har haft hemma son och vänner på grillkväll, kollat på Eurovision Song Contest, varit på IFK Göteborg-Kalmar-matchen på Gamla Ullevi med sonen och hans flickvän samt tittat på den spännande hockey-VM-finalen mellan Sverige och Schweiz på TV igår kväll – bra jobbat Sverige! Nu skulle jag nästan behöva vila upp mig lite…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.